Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

eldontve

2010. május 09. - chillout28

Szocske ho vegen ugy dontott hazamegy. Augusztusban en is egy idore. Pihenni akarok. Elhagyom Hollandiat, HACSAK nem jelentkezik vmi jobb ceg, ahol dolgozhatok. Azert meg jo sok dolgot szeretnek megnezni mig itt vagyok, bizom benne, hogy majd az idojaras is segit megvalositani terveimet.

Ha valakit erdekel munka a FLEXCARGO-nal, jelezzen! 

Valami ilyesmit mondanek ha a Flexcargo-t akarnam reklamozni :)

Ha szereted azt, hogy nincs maganeleted, ha imadsz sok emberrel egyutt lakni, inni es dolgozni, szeretsz fuvezni es nem gondolni semmire;
Ha rugalmas vagy es birod az allando keszenleti allapotot, illetve SMS hangjara ebredni ejjel, hogy fel ora mulva mehetsz dolgozni;
Ha 2 orat naponta csak utazassal akarsz tolteni, ugyanazokat a hangos es unalmas zeneket hallgatni, es unalmadban pletyizni:

AKKOR VALASZD A FLEXCARGO-t!

ui: Ne dolj be a fonoknek!

Most, hogy kiadtam magambol duhomet azert hozzateszem, hogy aki mindenkepp menekul az otthoni nehez helyzet miatt, vagy nem tud mihez kezdeni, esetleg ide akar kijonni mindenkepp Hollandiaba, annak kezdesnek megteszi. Ferfiak elonyben, hiszen aki jol dolgozik annak meg lehet a heti 40-50 oraszama is (nem garantalt!).

Ha van nemi angol nyelvtudasotok es erdekel a munka ide irhattok:
btrance@vipmail.hu



 




 

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr401985131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása