Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

megalazo

2010. július 20. - chillout28

Ezt a mait le kell irnom. Szoval a helyzet az munkahelyen, hogy ettol a hettol csokkentettek a munkaidonket. A Dhl-es csapat ezt meguszta, mint mindent. De mi Flexcargosok megszivtuk. Napi 5 ora helyett mar csak 4-et kell dolgoznunk. Penteken nem szoltak semmit a napi megbeszelesen, egyszeruen a kitett listan vettuk eszre, hogy hoppa, egy oraval kevesebbet dolgozunk. Mindenki ugy ment haza, hogy akkor 7-kor kezdes. Erre 4 orakor jon egy sms, hogy f6-kor busz, fel7 melokezdes.

Bement mindenki es nezzuk a listat. Nem valtozott, kezdes 7-kor. Mar ott paran beszeltuk, hogy akkor menjunk haza. Aztan kevesen voltunk, nem ment senki haza. Mind a 600 nagyfonok EPPEN nem volt benn, kisfonok is keves.
7 elott belibben a Flexcargos fonok jobbkeze, kerdezzuk mi van, miert jottunk be korabban. Sorry O nem tudja, kerdezzuk a nagyfonokot.
Par perc mulva bejott egy halom pizzaval. Termeszetesen Dhl-esek is kaptak, pedig ok mar benn dolgoztak. Egyuk szepen meg a pizzat es aztan elmagyarazzak, hogy miert van kevesebb orank. Az emberek 99%-a tomte befele a pizzat. Ezutan bejon ujra a fonok jobbkeze es mindenkinek a kezebe nyom 5 €-t.
Mindenki eszik es kozben jon korbe a penz. 5 €, hihhetetlen.

Paran azert voltak akik nem ettek. Aztan elkezdtem gondolkodni, hogy OK nyilvanvalo, hogy azert hivattak be, hogy kifizessek a DHL-esek elott azt a fel orat amit ott toltottunk, ezzel megmutatva, hogy mennyire nagyvonaluak, de aztan arra is rajottem, hogy igen a fonok ujra megmutatta, hogy nincs gond DHL, egy kis pizza es 5 €-ert mindenki az enyem, nem kell aggodni, ugy letudva.

Azt is kozoltek, hogy ujra nyert  a mi Dhl-unk az europai versenyben. Hurra!
Orom, ez a nagy megbecsules. Pedig.. 1 kisebb doboz szallitasa fedezi egy ember heti beret...

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr782162568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoemiEf 2010.07.21. 23:35:03

Barátom, ez már csak a drága Jos, ezek után valószínüleg nagyon büszke volt magára, hogy ŐŐŐŐ!!!!!! mennyire megbecsüli az embereit. Olyan siralmasan vicces!
süti beállítások módosítása