Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

Tilburg ?

2009. augusztus 29. - chillout28

28-an! Tilburgba latogattunk Szocskevel es egy magyar sraccal aki forumon keresztul talalt minket. Interjura mentunk a Sony gyarba.

Tilburg csendes, nyugis varoska...
De azert szerencsere sokkal nagyobb az elet ott, mint Newcastle Westben.

Munkank van, lakasunk nincs.
Ott voltunk, kerestunk, telefonaltunk es semmi jo. Rengeteg ingatlanirodabol elkuldtek, mert nem volt a kezunkben konkret szerzodes.
Ha ezt nekem barki eloadja, hogy Hollandiaban nem talalni alberletet akkor nem hiszem el.

Az elso lakas amit sikerult megneznunk nagyon szep volt.
Itt nem szokas a lakasokat butorozva kiadni, ez sem volt az. Raadasul 1000 Euro-t kert. Draganak gondoltuk akkor meg.

Elmetunk egy ingatlanoshoz (egy ott elo magyar sracon keresztul) aki azt mondta van egy jo ajanlata 750 Euro-ert, nezzuk meg. Elmentunk megnezni es hat egy frissen kifestett bolt volt, padlo es gaztuzhely nelkul. Fustos uvege volt igy nem lattak be az utcan kozlekedok teljesen :D. Igazabol mindharmunkat sokkolt az eset pedig amit utana sikerult megnezni meg rosszabb volt. Nem tartom magam tulzottan magas igenyu valakinek, de az egy putri volt. A zuhanyzok mind koszos, sotet lyukak, a szobak koszosak, regiek es mosogep sem volt. Nem mondhatni hogy ez a minoseg az arban megmutatkozott volna. Draga volt. A magyar srac vegul hazament. Jott hat az otlet, hogy par hetig  2-en valahol meghuzni magunkat atmenetileg mig nem talalunk egy allando helyet, igy Szocske javaslatara iwiw-en keresztul kb. 60-70 level elkuldese utan varjuk a tippeket, hogy merre induljunk. Meg jo dolog kicsit tesztelni is, hogy a magyarok mennyire segitokeszek arrafele :)

Meglatjuk. ;) ... egyelore nincs miert panaszkodni.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr651346460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása