Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

vulkan es tornado

2010. április 20. - chillout28

Depi:
Ugy kezdodott az egesz, hogy irtam ugye regebben, hogy voltunk takaritani a nagyfonoknek a parton nyilo Beach House-at szombat, ill. vasarnap.

Szombaton nagy dicseretben volt reszunk, miutan le-chekkoltak, hogy fffffuuudejo munkat vegeztunk, deugyesek vagyunk, a nagyfonok jujjde elegedett. Erre ra 2 hetre behivatott a nagyfonok es kozolte, hogy pocsek munkat vegeztunk a Beach House-ban, de fel tud ajanlani lakastakaritast. Vartam a mosolyt a kiosztas utan. Vegig-mosolyogtam a hallottakat. Kiderult, hogy veresen komolyan gondolta. Olyan szinten sokkolt, hogy ki sem fejtettuk a velemenyunket, csak annyit, hogy NEM ertunk egyet. Nem tulzottan erdekelte a velemenyunk. :)

Aztan rajottunk, hogy kb 1 oran keresztul vasarnap benn volt a fonok felesege, az lehetett a gond, beallt o is takaritani. Vmi nem tetszett neki valoszinuleg.
Azota sokan mondtak, hogy mikor a feleseg jon akkor vmi tortenik..
Mostmar tudjuk. Nem takaritunk. Nem eri meg, rendesen ki sem fizetett.
No more shit job.

Ez a hely olyan mint egy borton, :D meg a ruhank is szurke. Munkaba hoznak-visznek. Ritkan van biciklis ido, legtobbszor kettetor a szel. Ugyanazok az arcok, ugyanazok az idegenek, no baratsagok, no igazi erdeklodes, csak a monoton zenek a radioban, napi 30x ugyanaz (NEM BIROM LADY GAGAT, INNAT ES TARSAIT!), mindennapos deja vu, csunya lengyel beszed, ivas hetvegen, unalom, pletyik.

E- L- E- G !

Depi-time over.

5 napja nem dolgozunk, zarva a repter, tehat nincs munka. Legjobb: STANDBY.
Barmikor megnyilik menni kell dolgozni. Sms-t kapsz es mar indulhatsz is.
Viszont erdekes volt, hogy a haz lakoi elkezdtek beszelgetni, baratkozni.
Az olaszok haza akartak jutni, 2x is toroltek a lefoglalt jaratot, folyamatosan nagy csomogokkal lehet oket latni sik idegesen - PUTTANA :) 
Megertem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr341936094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoemiEf 2010.07.02. 18:12:04

Jujjjjjjj, ezt mindig elolvasom majd,amikor nem értem miért is jöttem el :D:D (Mondjuk ilyen igen ritkán, általában, átgondolva sohasincsdenemám.NYILVÁN :) )

pek-janos 2011.12.09. 20:22:02

Szia
Párommal szeretnénk kint munkát vállalni,itthon elég volt...nem tudnál segiteni valahogy nekünk? Válaszod előre is köszönöm...
süti beállítások módosítása