Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

bummm

2010. augusztus 05. - chillout28

Hallottam, hogy a hely ahova 3x probaltam bekerulni most felvesz embereket.
Megprobaltam, felvettek.
A szoveg ugyanaz: nem garantalnak teljes munkaidos foglalkoztatast. De tobb ismerosom dolgozik ott es tudom, hogy par het utan nagyon jol lehet keresni, megvan a tobb mint 40 ora.

Itt van a lehetoseg, megis ugy erzem most haza kell mennem..

Masreszt nagyon orulok, hogy itthagyom a Flexcargo Familyt, mert egyik ismerosomet kirugtak nemreg, mindenfele nyomosabb indok nelkul (azaz valakinek nem tetszett es okot talaltak ra ot elkuldeni). Kapott par napot, hogy elhagyja a hazat, de tudjuk milyen nehez itt lakast berelni es ezert egyik baratja (a lakotarsam) elszallasolta ot egyik szobaban es ezt valahogy megtudtak es jarnak vissza ellenorizni a hazunkat. Ma tobbszor is jottek es ment itt a balhe, hogy menjen mar el, mert ha megegyszer meglatjak itt, az itt lakok beleertve engem is 100 Euros buntetest kapnak. Tiszta terror. Persze senki nem mer kiallni mellette igazan, mert feltik a munkajukat. Itt is vilagos, hogy mekkora hatalma van a penznek es mennyire nem erdekel senkit semmi mas.

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr192201653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása