Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

kiscsaladom

2010. május 27. - chillout28

Kiscsaladom meglatogatott hetvegen, bejartuk Hollandia felet :) (eros tulzassal persze). Jo volt es fura. Keves volt az ido, sok volt a tortenes. Mar alapbol itt latni oket, teljesen mas kornyezetben, nem otthon, MAS. Es elroppent, mint egy alom. Suru alom. Elfaradtam.






Sok minden van most:

Uj szoba:
Lekoltoztem egy kis szobaba, mert Szocske elhagyja Hollandiat ( :( )es most elkoltozott Amsterdamba egy hetre. Minden mas, minden fura. Egyedul vagyok. Eletemben eloszor egyedul lakom. Mindig vagytam erre. Szeretnem feldolgozni mindazt ami tortent, de nem lehet. Folyamatos tortenesek vannak, hol ez jon, hol az. Egyedul vagyok, de megsem. Itt a hetvege, hazalatogatok, mar megvan a program, hova fogok rohangalni. Hurra!
 

Uj tervek:
El Caminora gondolok, hogy mennem kell, mert nagy benn a kaosz, ugyanakkor Dubai is foglalkoztat, mert bizom benne hogy az lehet a kovetkezo megallom. De most melyik elobb vagy hogy es mint?!

Es mikor fogok feltoltodni? Mikor fogok nyaralni?
Mikor fogok megnyugodni?
Felzaklat, hogy ugyanzok tortennek velem.
Egy srac akinek ugy tunik tetszem nem lep.
Tudja, hogy bejon. Nem lep. Neha ugy tesz mintha, aztan menekul.
Idegtepo.
Pihennem kell.
Sokat.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr482034554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoemiEf 2010.06.26. 18:55:00

Azért nem lép, mert nyomiiiiiiiii emellett persze aranyos is, csak hülyekisgyerek..
süti beállítások módosítása