Hollandia - próba szerencse

Hollandia - próba szerencse

schoonmaken

2009. augusztus 10. - chillout28

Miutan ugy tunt, hogy csak a holland nyelvvel lehet ervenyesulni itt, kicsit beparaztunk, hogy akkor most mi lesz.

Felregisztraltam a www.werk.nl oldalra, es meg aznap felhivtak, hogy menjek be interjura masnap. Kicsit meglepodott a munkakozvetitos ficko, hogy nem beszelem a hollandot, mert teljesen kitoltottem a kert adatokat holland nyelven (tobb oras forditas utan), es ugy ereztem csak azert lett interju, mert mar egett volna az arca visszamondani. Mindegy.

Mikor bementunk az irodaba mar ugy tunt leraz azzal, hogyha lesz valami majd szol, aztan hirtelen eszebe jutott egy takaritoi melo masnapra egyikonknek. Jo volt hallani, hogy azt mondta PERFECT ENGLISH-ek vagyunk :) Ami persze kamu, de ami Irorszagban elmegy az itt perfect, hiszen nekik is ez masodik nyelv.

Vegul mindkettonknek volt melo, es most ugy tunik nekem allandora, Szocskenek meg a kesobbiekben. Azonnal kiallitott mindkettonknek egy munkaszerzodest is, mert csak ugy lehetseges bankszamlat nyitni.

A munka jo: irodai takaritas, szinte senkivel sem talalkozom, hiszen reggel fel 7-tol van.

Aztan akadt egy ujabb takaritas a kozvetito altal az esti orakban. Igaz a varos masik vege, de ugyanugy irodai takartitas ugyanannal a cegnel. Egyelore tobb mint a semmi es nem megerolteto, talan inkabb csak az eljutas biciklivel.. :)

Amugy a kollegak vagy marokkoiak vagy torokok. (A fonokom 150 cm :D.)
Mindenki nagyon rendes es mosolygos es segitokesz, meg akkor is ha nem tudnak angolul es csak mutogatunk.

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://btranceinnl.blog.hu/api/trackback/id/tr421300593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása